Bent u op zoek naar opslag voor uw spullen?

Box Opslag Gemert biedt opslagboxen van klein tot groot, voor ieder een bijpassend budget.

Iedereen heeft wel eens extra ruimte nodig

Box Opslag Gemert heeft voor u een perfecte oplossing voor een zorgeloze verhuizing of verbouwing

Veiligheid voorop

24 uur per dag camerabewaking

Tijdbesparend

Mobiele opslag voor de deur

Opslagruimte op maat

Betaalbare en flexibele opslag

Mobiele opslag

  Box opslag Gemert levert ook een mobiele opslagbox voor bij u op locatie. Het huren van deze mobiele opslagruimte is voordelig en in 3 simpele stappen geregeld. Zo kunt u de mobiele opslagbox huren om uw spullen in te laden, wij slaan deze vervolgens op in onze beveiligde en droge opslagruimte. Op deze manier kunt u tijd besparen, omdat u minder vaak uw spullen hoeft over te laden.  Een duur verhuurbedrijf inschakelen is dus niet nodig. De mobiele opslagbox wordt bij je thuis geplaatst en wij halen deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Handig voor als u een wereldreis wilt gaan maken, gaat verhuizen, of een verbouwing gepland heeft.
  Tussentijdse toegang mogelijk mits van te voren aangegeven.
  Wij zetten de Box dan voor je klaar.
 • Mobiele opslagbox M (11,37 m3)

  Box opslag Gemert levert ook een mobiele opslagbox voor bij u op locatie. Deze opslag box heeft maar liefst een inhoud van 11,37 m³. Deze wordt bij je thuis geplaatst en wij halen deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten.

  € 90,00 per maand
  Vraag een offerte aan

 • Mobiele opslagbox L (15,19 m3)

  Box opslag Gemert levert ook een mobiele opslagbox voor bij u op locatie. Deze opslag box heeft maar liefst een inhoud van 15,19 m³. Deze wordt bij je thuis geplaatst en wij halen deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten.

   
  Op aanvraag